Rekord?

image
I dag tror jag nästan att jag slagit personligt effektivitetsrekord.. Som jag har jobbat undan & så grymt skönt det känns nu så här efteråt. Är inte helt klar med allt som ska vara klart innan tisdag men ikväll orkar jag inte ett endaste dugg mer. Nu får det bli vila resten av kvällen med mina tidningar och kanske lite TV.

Jordgubbarna kan jag meddela var värda varenda öre, Gud så goda de var. Bigarråerna däremot hade jag kunnat vara utan, smaklösa & trista. Jordgubbar i kombination med amerikansk C-vitamin var uppenbarligen en succé med tanke på hur effektiv jag blev..

Har förresten hittat klänningen till invigningen i Kalmar.. Mer säger jag inte, måste lämna in den skräddaren för den är lite för lång.. Skulle varit optimalt om man varit en sisådär 1,70 istället för 1,65.. Tur att det finns skräddare i alla fall, för att sy det tillhör inte mina styrkor. Nivån ligger väl kvar på att kunna sy en duk eller gymnastikpåse eller vad det var man fick sy på syslöjden. Har däremot en svägerska som är jätteduktig på att sy. Hon syr skjortor till sina söner, klänningar till systerdottern mm och jättefint blir det.

image
Kollade upp det där med styrelsemötet, som tur var hade jag fel i min känsla att det krockade med invigningen. 14 augusti är det, dagen innan vi öppnar i Kalmar. Vi öppnar ju cafédelen typ två veckor innan den officiella invigningen. Det är smart att göra så för att man ska kunna ”jobba” in sig lite i lokalerna innan den stora invigningen går av stapeln. Jag hoppas hoppas att vi kan få samma tur med vädret den 27/8 som vi hade när vi invigde Fredriksborg. Allt blir ju så otroligt mycket vackrare när vädret är soligt & fint. Nu kommer ju i och för sig själva middagen vara inomhus men mingel och fördrink är planerad till slottsgården och då är det inget vidare om det regnar. Men då får vi väl planera om och flytta in, vi har ju inte direkt platsbrist i slottet:)

Nu ska jag läsa Elle och sedan kanske jag återkommer med modetidningarnas modetidning #1:s trendtips för hösten..

Kram