Lyckades..

..faktiskt att somna om och sov några timmar till. Ska ta en sådan där amerikansk C-vitaminkur strax så kommer jag nog kunna vara minst lika effektiv som i går. Har börjat beta av på listan redan, idag är en sådan dag dör jag tar de lite lättare först så dom tex:
image
Ögonfransförlängning och la även till att plocka ögonbrynen. Hjälp, det gör ju så ont men det är total kris nu på den fronten så det är bara att stå ut..

image
Är det bara jag som är helt ”lost” när det kommer till att köpa glödlampor nuförtiden? Det är nya beteckningar och lågenergi & jag vet inte hur många varianter det finns. Inte fattar jag heller vilken typ av sken de ger. Blev igår så förvirrad att jag till slut bara tog en där jag vet att i alla sockeln var rätt. Får testa ikväll hur skenet blev. Har de kurser för sådant här eller förväntas man förstå bara sådär rakt upp & ner. Ja, jag vet att det inte var igår det kom nya glödlampor men jag brukar normalt sett inte vara den som köper sånt..

image
Sedan tror jag att det går troll i de där jordgubbarna, kom jag ihåg att köpa några igår? Självklart inte. Nu är dom väl inte ens goda längre kan jag misstänka men det struntar jag i för i dag ska jag ta mig tusan proppa i mig en kartong, goda eller ej. Det är ju så varmt inne, sådana här gamla stenhus i stan blir väldigt varma när fasaden värmts upp och det är ett ”understatement” Kan ju inte öppna hur som helst heller för då kanske jag inte har en sjuk Sigge utan en Sigge på rymmen. En risk jag inte känner mig beredd att ta. Får gå ut och ta en promenad istället OCH köpa jordgubbar..

image
Läste på om den där hälsoresan, mycket riktigt så var det del i dubbelrum. Inte ett ord om något enkelrumstillägg, försökte ringa Vingresor som tydligen är resebyrån men orkade inte sitta i deras telefonkö. Hälsoresan i sig är utanför komfortzonen att dela rum med någon jag aldrig sett är så långt utanför komfortzonen att det inte är att tänka på.. Inte ens om jag skulle få resan gratis..

Nej, dags för en kall Coca-Cola och fortsätta beta av på To do listan..

Kram