Arla morgonstund..

Igår kväll var jag på mitt ”bästa” jag ska bara mood så någon långvarig skönhetssömn har det inte blivit. Mindre än tre timmar så nu är det bloggknepet som gäller för att somna om..

image
Bland det sista jag gjorde igår var To Do listan för fredag & lördag. Trots att jag var så effektiv igår så blev den rejält lång. Förvisso är vissa saker på listan väldigt enkla och görs snabbt, några riktigt roliga men som alltid oxå en & annan surdeg. Ja ja, bara att bita i när jag vaknar igen, för sova en stund till måste jag.

image
Läste Tara igår och fick en totalt oförutsedd ingivelse.. Funderar på att gå utanför zomfort zonen långt beyond att gå på bröllop utan kavaljer. Det är nästan så att jag inte tror att jag är frisk själv.. I september/oktober har de en hälsoresa till Mallorca med träning i olika former bl.a. Yoga. Tänk om man skulle slå till på att åka på en sådan helt själv. En total investering i den egna kroppen & det egna sinnet. Måste bara kolla två saker:
1. Att det inte krockar med något styrelsemöte
2. Att det går att boka enkelrum, tänk annars om man ska sova ihop med en främling som man dessutom inte gillar. Det går bort. Annars kan det är någon av er stackare som läser bloggen som tycker att det vore en toppenide att följa med.

Jag ska läsa på lite och berätta mer i nästa blogg. Hur som helst så vet jag i alla fall att jag kommer känna en person på resan Tess Merkel från Alcazar för hon är med som instruktör.
Men man ju inte hänga ned fröken hela tiden. Det går oxå bort.
Som sagt, ska läsa på och skriva lite mer om det så kanske någon annan blir inspirerad av att följa med..

image
Kanske bakom just den dörren man hittar massor av energi som ger lycka:) Men oavsett hälsoresor eller ej så visst är det väl så att man oftast har roligast när man som minst anar det. Tror jag ska börja leva efter en ny devis som innebär att ta mig tid att göra mer saker som jag kanske inte gjort förut, tacka ja till den där inbjudan som jag inte tror blir så kul osv. Kommer säkert bli både glad och förvånad över hur mycket nytt & roligt jag får uppleva. Ut ur komfortzonen bara och det fort!

Nu sova, snälla..

Kram