Visst..

..slumrade tanten till en stund, men bara en timme. Sedan studsade (ja, det är sant) upp och satte igång att jobba.
Shit vad jag fått mycket gjort, nästan så jag är stolt över mig själv faktiskt. Lönekörningar, sorterat upp allt i prio ordning, husmorssysslorna, ja allt ni kan tänka er..
I morgon bitti är det bara att börja beta av i prio ordningen så ska jag nog ligga väldigt bra på banan innan jag åker på tisdag. Har till och med lyckats skriva i hop ett pre-Reading material inför vår Lotus strategimöte i augusti i Stockholm. Det innebär att de har en månad på sig att förbereda sig – personligt rekord!

Köpte som jag lovat mig själv en lite enklare blombukett, fick bli på ICA Maxi eftersom jag ändå var där & handlade och bara inte orkade fara runt mer. Den är väl inte lika somrig och fin som de jag brukar köpa, men duger & pryder sin plats på öppna spisen..
image

Något jag i och för sig redan visste men som jag fått ytterligare bevis på i kväll är Tomas Begic inte bara är en suverän köksmästare. Han är en mästare på att fotografera oxå – måste bara dela med mig av några av de bilder han skickat till mig ikväll:
image

image
Mer får ni inte se.. Bilderna Tomas tar kommer löpande att läggas upp vår Facebok sida Slottsrestaurangen Kalmar, så det är bara att gå in och gilla sidan om ni inte redan gjort det..
Vi har närmare 500 likes och vi har inte öppnat än.. Så förväntningarna och därmed kraven på oss är höga, men det gillar vi..

Måste ju bara avsluta kvällen med lite ”fashion” eller hur..
I dag fyller Sofia Norén år och vi ska se till att planera in en skoshopping i Marbella. Lovar, där finns det snygga skor.
Så grattishälsningen fick gå i stil med vad vi har se fram emot: Glitter, Glamour & köp av skor
image

Nu ska jag ta en iskall Coca-Cola & bläddra lite i någon av de tidningar jag köpt i dag & varva ner efter mastodontpasset..sedan skönhetssömn:)

Kram