Som jag..

image
..sovit, som en totalt oväckbar stock.. Så skönt. Nästan 9 timmar, det behövdes. Känner mig inte helt frisk i dag, var väl heller inte direkt väntat att förkylningen skulle gå över så rekordfort. Har blandat en sådan för amerikansk dunderkur mot förkylning och druckit upp precis så jag hoppas att den ger samma effekt som igår. Måste vara pigg & i form på mötet med Byggnadsnämnden i dag..

Går det bra på Byggnadsnämnden ska jag belöna mig själv med en liten bukett snittblommor, den nuvarande börjar sloka lite trots att jag faktiskt bytt vatten och skött om den. Har väl inte snittat om den vilket jag kanske borde gjorde. Ni ser den goda husmorssidan i mig växer för varje dag:)

image
Ser nu på morgonen att jag nog var lite trött när jag fixade naglarna igår. Ingen katastrof men definitivt inte lika välmålat som på bilden, det är bara färgen som är snarlik inte utförandet tyvärr. Men ikväll ska jag ha en stilla hemmakväll så då är bara ”gör om – gör rätt” som gäller för naglarna.

image
Inte så många dagar kvar nu till tisdag kväll då jag kommer flyga över molnen & ner till Pappa. Ska bli så skönt, inte för värmens skull för den har vi ju lyckligtvis här utan för att komma ner till Marbella några dagar. Livet är lugnare där, promenader utmed havet, goda middagar i Gamla stan och så klart Pappa tid:)

Om jag känner mig tillräckligt frisk ikväll ska jag passa på att sortera och fixa lite med administrationen samtidigt som jag har ett halvt öga på något TV-program och min ständige följeslagare Sigge vid min sida. Han är nu 100% social igen, inte många minuter per dygn som jag är hemma som han inte är precis intill mig. Just nu tar han sig en lite tupplur intill mig..
image
Ursäkta den dåliga bilden, inte lätt att fota sovande katter från fel vinkel.. Men strunt samma, det viktiga är att han är sig själv igen:)

Kram