Bygglovshandläggare..

..kan vara väldigt olika kan man konstatera. En del har jobbat kommunalt hela livet och är gråa och verkar nästa plågade av tristess andra är ganska nya och kommer från ”en annan värld” och har därför ett helt annat både syn- och förhållningssätt. I dag hade vi turen att mötet vi hade var med en kvinna av den andra sorten. De utgår inte ifrån att saker är omöjliga utan tvärtom är engagerade, positiva och kommer med konkreta och goda råd hur man bäst går till väga. Med andra ord ett konstruktivt och bra möte på Byggnadsnämnden i dag.

Varmt är det, helt underbar sommar just nu. I normala fall är det i princip omöjligt att hitta en parkeringsplats här i krokarna. Från perioden midsommar typ fram till skolstart är det nästan helt tomt på bilar.. Häromdagen när jag gick till Fältan var det inte en enda bil parkerad på gatan, något jag aldrig någonsin sett förut. Alla har lämnat stan och bor på sina sommarställen i skärgården, så enkel är förklaringen.

Passade på att ”storhandla” när jag ändå fick skjuts hem från Byggnadsnämnden på Värmdö. Rätt tomt på parkeringen vid ICA Maxi i Nacka oxå, folk är väl smartare än att spendera tid på ICA när det är typ 30 grader ute.. Köpte rejält med Coca-Cola och andra förnödenheter så nu klarar jag mig utan att gå & handla på några dagar. Köpte även några tidningar att slöläsa ikväll, bland annat skvallertidningarnas skvallertidning..
image

Jo då, det är helt sant.. Efter 27 som gift med Ulla gifter Ernst nu om sig med.. Ulla.. Att dm orkar skapa så missledande rubriker men vad som är ännu värre är att jag köper dem. Kan ju inte påstå att jag lusläser dem men det är ju bara skräp & osant skvaller så jag blir nästan arg på mig själv för att slänger pengar på att köpa dem. Hur som helst efter fix på förmiddagen, möte på Byggnadsnämnden & storhandling ska jag nu ta en vilopaus och bläddra i tidningarna och vem vet kanske slumrar tanten till. I kväll är det i alla fall lönekörningar och annan administration som gäller..och att ge blommorna på balkongen massor av vatten så klart..

Kram