Mitt riktiga vardagsrum..

..har jag nu återvänt till & bänkat mig i TV-soffan.
I bakgrunden ett gammalt avsnitt av Morden i Midsomer på 3:an som jag som vanligt har ett halvt öga på.

Bara tvungen att visa en bild på dagens blomsterdekoration på mittenbordet i Grands foajé;
image
Bilden gör det nog inte rättvisa men det var otroligt fint. Det är oxå en sådan sak som jag ska ha om jag någon gång ska bo i New York. En STOR hall med bord i mitten där det alltid står vackra snittblommor. Får nog börja med Lotto eller Harry Boy eller något..

Den där amerikanska kuren gjorde susen, mår otroligt mycket bättre och känner mig mer eller mindre frisk!!
Det var antingen den eller shoppingen..
image
Köpte nu en plånbok som jag känner mig otroligt nöjd med på NK i dag. Första gången i mitt liv som jag köpt en vettig plånbok och kommer framgent inte förväxlas med en taxichaffis på vift.

Har bara en husmorssyssla kvar i kväll som absolut inte får glömmas, vattningen på balkongen.. Annars håller jag på och fixar med naglarna igen, inte för det egentligen behövdes utan för att kände för en ny färg helt enkelt. Lite mer sommarkänsla kände jag behövdes igen..

I morgon blir det möte på byggnadsnämnden ang vår bostadsrätts- förening ute på Värmdö och bygglov för ytterligare tre hus. Håll tummarna att det går bra, det verkar vara lite som att spela på roulette det där med byggnadsnämnden. En fd granne får bygglov att bygga ut sitt gula lilla söta sommarhus på sisådär 80 kvm till en villa i amerikansk stil på typ 350 kvm (minst). En annan granne 10@ meter bort har flertalet gånger sökt bygglov på 5-7 kvm för att få till ett mer funktionellt kök då de bit där året om men får nej varje gång. Logik? Jag förstår den i alla fall inte..

Nu ska jag packa om till min nya fina svarta plånbok:)

Kram