Ibland..

image
Händer väl oss alla då och då, vi fattar ett beslut antingen utan att tänka utan tar det på volley, eller att vi inte tänker igenom ordentligt tex vilka konsekvenser ett beslut får eller om man kan göra det på ett smartare sätt.
Det mesta går så himla fort i dag, beslut måste fattas snabbt och då blir då oxå ibland fel, det är oundvikligt. Ibland är man så stressad att man inte ens hinner överväga alternativen, det kan många gånger leda till ett ”korkat” beslut där lösningen kunde varit så mycket enklare. Men det är bara att inse vi kommer alla att fatta mer eller mindre tokiga beslut mellan varven för om vi inte gör det så tar nog saker för lång tid. Man kan helt enkelt inte vända och vrida på precis varenda fråga, då blir det långt mellan besluten vilket i sin tur skapar frustration i omgivningen.

Det är ju för det mesta heller inte hela världen att fatta fel beslut, de flesta är rätt simpla men självklart fattas det väldigt korkade beslut som får stora konsekvenser oxå här i världen. Men dom kanske har tänkt jättemycket och ändå fattar ett superkorkar beslut så det finns nog ingen direkt korrelation mellan tiden man tänker och hur bra beslutet blir..
Hur som helst så måste man tillåta sig själv att fatta fel beslut ibland, det mesta går ju faktiskt att rätta till om man bara vill.

image
Kom på att jag fortfarande inte ätit några svenska jordgubbar i år – löning inlöp & uppmätning i morgon. Punkt slut. Kan ju inte gå en hel sommar utan en endaste svensk jordgubbe..

image
Helt plötsligt i dag drabbades jag av en känsla av att nästa styrelsemöte i det finska bolaget jag sitter i krockar med invigningen av Kalmar.. Måste undersöka direkt i morgon. Det vore INTE bra eftersom jag redan varit borta från ett styrelsemöte i år när T var riktigt sjuk.. Ja, det bara att hoppas att min känsla är helt fel, ska kolla upp direkt i morgon bitti.

Nu ska jag kolla på ett dubbelavsnitt av Sex & The city och då kändes det här citatet rätt på något sätt:
image

Kram