Gick det bra..

..att somna om och sova sig frisk några timmar till? Svar: Nej
image
Här har telefonen gått varm med högt & lågt så någon sömn har det överhuvudtaget inte blivit. Men varför sätter människan den inte på ljudlöst då tänker ni nog nu säkert.. Nej, för det går inte. Det är som jag säger, iPhones är konstruerade för att ”leva” utan krångel i ett år. Sedan ska man bli så trött på att den strular att man köper en ny. Smart affärsidé, eller?
Hur som helst, i dag orkar jag inte men inom kort måste jag införskaffa mig en ny.. Jag har ju trots allt haft den sisådär 15 månader, dvs den går redan på ”övertid”

Har nu proppat i mig Alvedon så att jag åtminstone tillfälligt känner mig lite bättre. Om en stund in i duschen och sedan fram med stora mirakelväskan. I dag påminner jag nog mest om Rudolf med röda mulen så då krävs mirakelväskan. I väg till banken och tror nog ska jag ska försöka mig på att orka det där med plånboken. Shopping botar ju det mesta har jag hört (eller har jag kanske drömt det).

image
Får ju inte slarva med maten heller som jag ju tyvärr gör lite för ofta så får se till att äta något efter banken och innan plånboken. Sjuk och på tom mage är en för stor risk, kan ju sluta med att köper en plånbok som är hur dyr som helst. Bättre att ta det säkra före det osäkra..

Innan jag ger mig iväg ska jag vara lite huslig och se till att ordningen är perfekt och sätta upp en lapp med mitt namn på dörren som jag glömt.. Smart va??!

Kram