Får nog..

image
..försöka sova några timmar till nu på förmiddagen. Lyckades ju inte alls med att somna i går och vaknade 08.30 så det blev mindre än 6 timmar det. Långt ifrån tillräckligt för att sova sig frisk det.. Får ta fram någon urbota tråkig bok och tvinga mig att läsa tills jag somnar. Så får det bli, för frisk det tänker jag bli..

image
Dagens Sigge rapport: Han verkar må bättre och bättre, lite problem med magen kvar annars sig helt lik. Fotomodell kommer han aldrig bli, för att ställa upp på fotografering gör han bara om han har lust och som ni ser var det högst motvilligt just nu..

Ska försöka klara av dagens program men hoppar det där med att titta på klänning, alldeles för jobbigt och dessutom tycker man vare sig att något är snyggt eller att man själv skulle kunna bli ”snygg” i något. Så det sparar jag till någon annan dag. Nu förstår alla som känner mig tillräckligt väl att jag inte är frisk. Jag brukar ha outsinlig ork att titta på kläder, väskor & skor..

Kvällens kompis date på Cadierbaren ska jag minsann se till att orka med, men kommer ta det väldigt försiktigt med champagnen:)
Har för övrigt en ny date på söndag.. På Djurgården..
Ska titta på lägenheten och dricka kaffe i bersån – hur trevligt låter inte det för en tant som mig. Tycker i och för sig inte om kaffe men bälgar gärna i mig kopp efter kopp bara för att få sitta i en berså vid ett gult trähus vid vattnet på Djurgården. Det är det värt sju dagar veckan, jag lovar.

Nej, nu fram med tråkiga boken och ett försök till 2-3 timmars sömn.

Kram