Sova sig frisk..

image
..brukar för mig vara det absolut bästa sättet att snabbt återhämta sig. Har varken tid eller lust att vara sjuk nu, men så säger man väl jämt. Hamnade som sagt i TV-soffan framför sommartraditionen Morden i Midsomer (och nej, jag kommer inte kommentera hur många överlevnade det egentligen återstår i Midsomer med omnejd). Hur som helst så tittade jag med ett halvt öga, tror nog att jag har lite feber. Orkade liksom inte hänga med och man kan ju inte påstå att det går speciellt snabbt i svängarna i Midsumer..

Fick i alla fall till To Do listan för de närmaste dagarna som innehåller både roliga och tyvärr mest rätt så tråkiga saker ( ja ni vet all den där administrationen). Får ta tillvara på de roliga sakerna så att de ger energi att ta tag i de lite mindre roliga men ack så nödvändiga..

Sov någon timme på eftermiddagen men något säger mig att jag kommer somna rätt snabbt nu ikväll ändå. Det blir många timmars sömn det och nog exakt vad jag behöver. I morgon ska jag i väg till banken och tvinga dem att ta emot och sätta in dagskassorna. Om jag mår bättre så ska jag göra tre roliga saker i morgon:
1. Ta mig till NK och titta efter en vettig plånbok
2. Titta ( bara titta) efter en eventuell klänning till invigningen i Kalmar. Har inte bestämt om jag ska köpa någon ny men har samtidigt fått en inbjudan till Drottning Silvias årliga välgörenhetsmiddag för Childhood och då är det festklädsel som gäller. Så om jag ska gå på den så slår jag ju två flugor i en smäll om jag köper en ny = logiskt tänkande
3. Har en kompis date i Cadierbaren i morgon kväll

Ja, då krävs det att jag sover många timmar om jag ska orka med det där. Som vanligt ska ”jag bara” göra några saker. Ikväll begränsade till två och ni har hört dem 100 gånger förut:
1. Vattna blommorna på balkongen så de inte dör (29 grader i dag och världens so!läge på min balkong)
2. Fixa naglarna (suck)
image

Kram