Lite stolt är jag i dag..

..över mina fantastiska krögare i Kalmar, Lotta & Tomas.Det här är dagens framsida i Barometern, den stora tidningen i Kalmar:)
image

Följt av en artikel inne i tidningen:
image

Tomas & Lotta har tagit Kalmar till sitt hjärta, både slottet och staden, och de har verkligen arbetat med att nätverka med andra krögare och intressenter såsom lokala matproducenter, odlare mm så Kalmar har även tagit dem till sitt hjärta. Ska bli sjukt kul att följa Tomas & Lottas arbete med att förvandla Slottsresturangen i Kalmar till något det inte varit i närheten av på 800 år..

I dag är det viss administration som gäller men ska även ut till Waldemarsudde och tillsammans med Erik som är tillförordnad platschef gå igenom och ”styra upp” lite så att vi verkligen tar tillvara på försäljningsmöjligheterna på allra bästa sätt nu under sommaren.

I dag känner jag en sådan tacksamhet, Allsången igår, Artikeln i Barometern, alla lovord vi får på Fredriksborg. Jag kan och ska verkligen känna mig lyckligt lottad som får förmånen att jobba med så fantastiska människor i dessa helt underbara miljöer.

Kram