Full rulle..

image
..har det varit i dag. Ellen är i Göteborg så jag har räknat alla dagskassor för de senaste två veckorna för både Fredriksborg & Waldemarsudde. Nu ska jag iväg i morgon och tvinga banken att ta emot dem för jag har inga sådana där bankpåsar och allt man ska ha. Glada kommer dom inte bli på banken, det är ju helt fascinerande att bankerna inte vill hantera pengar på något annat sätt än elektroniskt..

Var ute en sväng på Ektorpet också och gick igenom med Erik.
image

Otroligt gulligt är det, det gröna gamla trähuset, den lummiga trädgården och gräsmattan ner mot vattnet.
image

Vad jag däremot inte var så nöjd med är att de inte öppnat den lilla gula fina paviljongen och skaffat fler sittplatser som var överenskommet (inte Eriks fel eftersom bara är tillfälligt ansvarig under platschefens semester). Nu råder vi bot på det,
Nya cafebord och stolar beställda, Trivec kassa installeras i morgon osv. Bra dagar är det låååånga köer här så det är klart vi nyttja de möjligheter till bästa logistik och därmed bästa försäljning nu under vår, sommar och förhöst. Är inte glad över att detta inte fixats men ska nu sluta klaga här om det, för det gör ju ingenting bättre..

Var en sväng på Plantagen för att hitta några åtminstone för den här säsongen tillfälliga cafemöbler. Får panik nästintill i sådana där stora butiker, dessutom var typ allt slutsålt och fanns inte i sortimentet så nu är beställning gjord på nätet med leverans. Så mycket bekvämare (dock inte med Plantagen som leverantör).

Nu ska jag ta en liten stunds vila innan jag ger mig på mailen och posthögen..

Kram