Måndag igen..

..veckorna bara rusar iväg, Aftonblader var lite extra positivs idag i dagens fråga: Nu har mer än halva sommaren gått – njuter du av sommaren?
Nej, vi är jätteglada över påminnelsen om att halva sommaren gått och kan knappt bärga oss till oktober är här med mörker, regn & rusk..
Nu hade jag ju följt min nya rutin och fått en rejäl dos av fina semesterbilder där alla verkar ha det bättre än bäst så jag var bättre rustad för den typen av dumma frågor & elände i allmänhet. Ökar inte antalet kvinnor som begår mord? Nu var det dags igen, någon kvinna som mördat en man och igår var det en kvinna som mördade en annan kvinna. Bara massa elände varje dag och så en annan solskenshistoria som tur är..

image
Ska strax sätta mig och jobba. Måste skriva lite ”press” texter till Kalmar och lite annat, gå igenom lite posthögar och sortera mm. Efter lunch kommer Tom, då dags för lite Lotus arbete och en del ärenden på vägen ut till Värmdö. Blev ju inget Fredriksborg i lördags sv olika skäl men ikväll åker jag ut. Måste ju vara med på Allsången & ber till vädergudarna att vädret är bättre ikväll än förra måndagen. Vi hade trots det i alla ett gäng tappra ”soldater” i regnrockar som sjöng med för fulla halsar & Gabriel är ett proffs på att få i gång folk oavsett förutsättningar.. Har ni möjlighet, kom förbi ikväll när Shirley Clamp är gästartist. Messa eller maila så sätter jag upp er på vår lilla gästlista..

Kram