Hur mycket..

image
..papper finns det egentligen som egen företagare? Jag vill minnas att man i många år pratat om att man ska göra det lättare för företagare genom att slippa en del administration. Jag överdriver lite med bilden, men i bland undrar jag faktiskt om det är någon som tittar på allt man tvingas skicka in till höger och vänster. Eller så är det bara jag som är så infernaliskt trött på administration och därför är gnällig, så kan det ju faktiskt oxå vara.. Nog om det och över till dagens Sigge rapport..

image
Aptiten ökar och nu duger både räkor och parmesan, men den specialkost han skall äta vägrar han röra. Det får väl vara så några dagar till så får vi väl se hur vi löser det. Får väl smula ner lite bland parmesanosten eller något annat som duger för dagen. Piggare har han blivit och nästan sitt vanliga sociala jag.. Så lättad!

Snart kommer Tom och vi ska jobba lite med Lotus, Fågelbro samarbetet, hemsidan mm. Teamet där nere kämpar på och listar objekt snabbare än tåget och har fler och fler visningar.

Sedan är det dags att ge sig ut på lite byråjakt innan det är tid för att åka till Allsången på Fredriksborg. Kvällens gästartist är Shirley Clamp.

image
Sedan är det bara en måndag kvar och då är det Oscar Zia som gästar oss..

Vädret verkar vara lite fram och tillbaka, så jag tror att jag tar det säkra före det osäkra och klär på mig ordentligt. Förra veckan fick jag sitta inne i Orangeriet eftersom jag dumt nog inte kollat väderleksprognosen ordentligt. I dag ska det enligt prognosen vara sol hela dagen, det tycker jag inte riktigt stämmer.. Så på med lite extra kläder och strumpor och skor så att man slipper frysa (vilket jag ju gör för det mesta om temperaturen understiger sisådär 20 grader:)).
Tar på mig ett par tygkängor, blir inte för varmt men heller inte för kallt..
image

Har bett Tom att stanna på Konsum i Hemmesta och köpa en 24-pack Coca-Cola så att jag slipper få schimpansarmar genom att släpa 10-pack varje gång jag går och handlar.. Då ska jag nog klara mig några dagar i alla fall. Duktig har jag varit oxå när det gäller skötseln av blommorna på balkongen, vatten har de fått varje dag men jag har inte kommit till stadiet där jag börjat prata med dem.. Känns lite onaturligt sådär..

Kram