Allsång..

..i ett alldeles underbart sommarkvälls väder. Har varit ute på Fredriksborg mellan 16-22 och den friska luften tar så nu är jag riktigt trött.

Det vackra vädret lockade en hel del folk till Fredriksborg ikväll och stämningen var riktigt bra..
image
Folk åt, drack & sjöng med för full hals. Kvällens gästartist var Shirley Clamp. Har aldrig sett henne mer än i Mello sammanhang och hade ingen aning om att hon har en grymt humoristisk sida så hon gjorde minst sagt succé hos publiken.
image

Jag ”hängde” mest med Aga & Katarina men träffade även på en hel del bekanta som letat sig upp till oss på Fredriksborg, en del av dem för första gången. Dock inte första gången för Hasse Wallman som kom upp och hälsade på. Trevlig kväll, bästa vädret så jag tror nog att i princip alla gick hem med ett leende på läpparna och var nöjda med kvällen där både Gabriel & Shirley var helt suveräna:)

image

En Allsångsmåndag kvar, då med Oscar Zia – lär väl locka en och annan barnfamilj kan man ana sig till:) Sedan dröjer det till 10/8 då mina favoriter alla kategorier gästar oss Weeping Willows. Vad ni än gör missa inte det, kommer bli magiskt!

Kram