Tvärtom..

Nu i morse gjorde jag tvärtom och kan nog påstå att det är att rekommendera.. Först kollar mina Facebook inlägg där man får se trevliga grillkvällar där alla är glada, kvällsdopp & solnedgångar i den vackra svenska naturen, semesterbilder från Grekland där precis allt är toppen. Ja, ni förstår man får en liten av lyckopiller först innan man ger sig på att läsa om eländet i den vanliga världen. Man kanske inte blir mindre berörd men man är i alla fall lite bättre rustad genom att ha fått en dos vardagsolycka i vanliga människors liv först. Så det får bli min nya rutin helt enkelt..

image
Nu har jag fått en inbjudan till att vara ”vän” på Runkeeper så man kan hålla koll på varandra. Jag är inte så insatt i det där men så mycket har jag fattat att det finns någon lista över hur/vad ens vänner presterat i form av motion den senaste veckan. För en tävlingsmänniska som mig är det väl en bra motivator så att jag kommer i gång på riktigt, jag vill minsann inte ligga sist på någons lista. Dessutom vet jag ju att det är bra för mig själv, men behöver den där lilla knuffen för att hålla i. Nu är mitt knä nästan återställt så i morgon är det jag som ger mig ut, inget att diskutera och inga undanflykter.

image
Tog nog inte med mig mina träningskläder från Marbella.. Sedan kan jag ju inte boka upp tvättstugan varje dag. När jag går till Fältan för att köpa parmesanost till Sigge ska jag passa på att köpa lite träningskläder på H&M. Dom har både bra & väldigt billiga träningskläder. Skor har dom förstås inte men har ett par golfskor stående här, dom är otroligt sköna och man brukar ju gå typ 4 timmar i dem så de borde duga till mina Powerwalks. I alla fall värt att prova innan jag går och köper några nya, mina ”riktiga” powerwalk skor är i Marbella.
Ja, då var planen klar och nu återstår bara det svåra att komma igång och fortsätta komma igång minst 5 gånger per vecka..

Kram