Inte helt lätt..

..att veta vad norra Europas mest bortskämda katt är sugen på just sådär varje dag. I dag var det inte parmesanost, den vände han demonstrativt ryggen. Nej, idag var det räkor som han snabbt slukade i sig.
image
Så nu är han lite nöjdare. Kanske ska ge ett litet försvarstal å Sigges vägnar varför han blivit så kräsen..
När han var 2 år, idag är han 16, så fick han urinsten och har i 14 år ätit exakt samma mat varje dag. Ett torrfoder som motverkar urinsten. Jag kan förstå att man efter 14 år med denna tråkiga kost har tröttnat och det rejält. Någon enstaka gång under de här 14 åren har han fått lite räkor, parmesanost eller något annat men i övrigt har vi till punkt och pricka följt veterinärens strikta order om den tråkiga kosthållningen. Det är väl helt enkelt så att Sigge inte står ut en dag till med det urtråkiga torrfodret utan så här på ”ålderns höst” vill unna sig lite av livets goda. Vem kan klandra honom för det?

Har varit riktigt huslig, städat lite och bäddat rent. Snart är det dags för tvättstugan igen, kör hellre ofta och kort pass än håller på en hel kväll upp och ner i källaren. Är ju inte så van vid att inte kunna tvätta inne hos mig själv. Ska bli intressant att se om ”lappkriget” har fortsatt sedan sist. Tror inte det bor någon Ove (ni vet boken) i vårt hus men tjafs om tvättstugan är det nog precis överallt.

I morgon ska jag jobba med Tom, bland annat gå igenom förslaget från Fågelbro som kommit i mailen (för Lotus räkning). Sedan bara måste jag ge mig ut och hitta den där byrån som passar, står inte ut med att en klädställning i vardagsrummet en vecka till.. Till kemtvätten måste jag oxå, dela för att hämta ut något som jag glömt vad det är och sedan lämna in sjalar som jag ska ha på bröllopet (både i kyrkan och om jag känner ett stort behov av dölja Pippi då & då, man vet ju aldrig). Måste ”ragga” tag i någon att gå till kyrkan med, känner lite olust över att komma helt själv. Känner ju en del som ska dit så någon ska väl kunna ställa upp som promenadsällskap till kyrkan får man hoppas. Ska hur som helst bli väldigt kul att få gå på just det här bröllopet:)

Kram