Hur tänkte dom nu?

Är på lite skrivarhumör så här innan jag kliver upp, hoppar in i duschen och sätter i gång med dagens To do lista.. Kvällen avslutas ju som ni vet på Grands Veranda, så ingen tråkig middag i all enkelhet i kväll:)

Alla som känner mig vet att jag älskar kläder, skor, stövlar & väskor (om vi pratar materiella ting). Hatar TV-apparater, högtalare som inte är små diskreta vita typ Bose högtalare, allt tekniskt som är stort och förfular går helt bort för mig. Icke att förglömma sladdar, dom ogillar jag oxå, även om jag förstår att dom faktiskt är nödvändiga i de flesta fall.

Hur dom helst, tillbaka till skor. Googlade runt lite på skor för jag kan förvånas över både hur fula vissa skor är men även över hur dyra vissa skor är. Så här kommer några exempel:

image
Är det någon som helt seriöst skulle överväga att betala för ett par sådana här skor och än värre visa sig ute med dem? Uppenbarligen, men ni kan vara rätt säkra på att det aldrig kommer att vara jag.

Skor kan ju kosta allt ifrån någon hundralapp till tusentals kronor. Visst finns det en viss kvalitetsskillnad men en väldigt stor del av den prisskillnaden ligger i designerns varumärke. Kommer ni i håg Carrie i Sex & the city som älskade sina Manolo Blahnik skor? Är de billiga?
image

image

Utan att lagt ner allt för mycket tid kan jag informera om att ett par ”pumps” från denne Mr Blahnik går loss på sisådär 6 000 kronor. Vill du ha ett par stövlar till vintern, räkna med 12-15 000 kronor.

En annan skoklassiker är ju Christian Louboutins Fifi med den röda sulan. Otroligt snygga tycker jag personligen, klassiska & tidlösa och kan användas i all oändlighet. Går loss på en 5 000 kronor, går säkert att hitta billigare på någon outlet utomlands eller så om du nu skulle drabbas av ”ha begär”
image

Men ni vet vad sagan säger:
image
Ett litet råd på vägen då bara, välj inte de första neongula för det kan bara gå illa..

Kram