En kväll på Grand..

image
..som började med ett glas champagne och middag på Grands Veranda. Gott och väldigt mycket trevligare än vad jag trodde när jag gav mig av hemifrån. Visst är det ofta så att inför något kan man känna; Å nej, jag skulle göra vad som helst för att slippa gå ikväll men sedan när man väl är på plats så blir det hur trevligt som helst. Händer rätt ofta måste jag säga.
Vanedjur som jag är så blev det så klart Wallenbergare till varmrätt men slog till med något helt nytt och udda som förrätt.

image
Efter middagen avslutade vi med en Kaffe Dom (eller hur det nu stavas) med utsikt över slottet och som vanligt en avslappnad miljö i Cadierbaren.
image
Sammanfattningsvis en god och trevlig kväll med rejält med mat och jag kommer nog somna som en stock ikväll.
Har ju lite på agendan i morgon så det passar rätt bra att somna i vettig tid ikväll..

Kram