Söndagsmiddags date..

image
..har jag i morgon kväll. Det är en sådan där ”nu har jag lite dåligt samvete för att vi inte setts på så länge” date med typ en släkting.

image
Inget fel i det, blir säkert både gott & trevligt. Men om ni nu skulle råka passera Grands Veranda i morgon kväll vill jag vara tydlig med att jag inte förvandlats till en ”golddigger” som börjat ha dater med äldre män för storleken på deras plånböcker:) Det är en helt oskyldig ”släkting” date..
Vill ju inte att det ska börja gå konstiga rykten på stan – så ”better safe than sorry”:)

På Grands Veranda brukar jag oftast äta deras Wallenbergare – riktigt goda är dom, så om jag känner mig själv rätt så blir det säkert så i morgon oxå. Ikväll däremot är middagen och sällskapet annorlunda, enkel mat i sällskap av Sigge som nu har återhämtat sig även om aptiten inte ät vad den brukar vara. Parmesanen har han ätit upp så jag får gå iväg i morgon och köpa en ny. Konstateras kan nog att Sigge är norra Europas mest bortskämda katt.. Finns säkert ett par katter i typ Monaco som är mer bortskämda men det skulle nog vara där man hittar dom.

På onsdag har jag oxå en date, av kompis karaktär. Plats som vanligt i Cadierbaren, varför byta när man trivs så otroligt bra i den miljön. Nu på sommaren är det nästan extra trevligt för det vilar ett lugn som det kanske inte alltid gör annars. Uteserveringarna lockar typ alla andra utom mig, som envisas med att sitta i Cadierbaren.

Något bättre TV-tablå i dag så jag kanske skulle slå till med att titta lite på TV för en gångs skull. Brukar tröttna otroligt snabbt så vi får väl se hur det går ikväll. Det är som med böcker, fångar de inte mitt intresse efter ett par kapitel lägger jag dem obönhörligen åt sidan och läser något som lyckas fånga mitt intresse. Läser ju just nu Inte riktigt enligt plan av Denise Rudberg & Hugo Rehnberg. Kan inte påstå att det är bland de bästa jag läst, men kan roas av igenkänningsfaktorn i miljöer och karaktärer så den kommer bli utläst.

Nej, nu ska jag fixa lite enkel middag för att sedan förflytta mig med en skål popcorn till TV-soffan..

Kram