Bra beslut..

image
Känner att det var ett både klokt och bra beslut att boka den där flygbiljetten och tillbringa några dagar med Pappa i Marbella. Sola, promenera, umgås & äta goda middagar. Låter som precis vad jag behöver just nu. Är ju ca 10 dagar kvar till jag åker så jag hinner fixa det som måste fixas innan utan allt för mycket stress.

Tänkte på det där med hur mycket tid man (jag i alla fall) håller på och lägger på att måla naglarna varje dag. Det är ju tur i alla fall att jag inte fått för mig att haka på den nya trenden med massa mönster på naglarna..
image
Om jag skulle få det snyggt så skulle jag antagligen få träna så mycket att jag inte skulle hinna med något annat. Sedan så tycker dessutom inte att det är så snyggt heller så den trenden hoppar i alla fall jag över.

Men apropå trender så kommer alla vi kvinnor få stora problem i höst om vi ska vara trendiga.. För i höst ska väskorna vara små och hårda. Hur mycket får man plats med i en sådan här? Hur opraktiskt som helst, får gå an till fest eller kvällen ute men under arbetstid? Inte en chans, då får man ju börja ha två ”handväskor” så man får med sig iPad, block och allt annat som man bara ständigt och jämt måste släpa runt på..
image
Ett alternativ är förstås att sluta jobba och bara gå omkring och vara tjusig mest hela tiden, men dem som känner mig inser nog att för mig är det inte ett speciellt bra alternativ..
Får fortsätta hålla mig till mina handväskor som mest liknar ”trunkar” och helt enkelt leva med att vara ””otrendig” Ska nog överleva det oxå får man anta..

Kram