Ingen dum ide’

Vaknade alldeles för tidigt så ska skriva några rader, brukar hjälpa för att kunna somna om..

image
Det där med att åka till Marbella och ha en Pappa & dotter vecka var ingen dum ide alls när jag sovit på saken. Det första jag ska göra när jag vaknar nästa gång är att ta fram kalendern och hitta lämpliga datum och sedan hitta lämpliga (så billiga som möjligt) flygbiljetter. Dom lär väl inte vara jättebilliga mitt i högsäsongen men ibland kan kan hitta fynd även då.

image
Nästa vecka åker jag ner till Kalmar igen. Det är måste jag säga en otroligt fin stad. Det är långt ifrån bara slottet som är fint utan hela stan är fin och mer än väl värde både ett och två besök. Den 27/8 har vi den stora invigningen och jag måste börja tänka på vad jag ska ha på mig.. Är ju trots allt värdinna & gästerna (120 st på trerättersmiddag) är en salig blandning av politiker, medarbetare från Statens Fastighetsverk, Destination Kalmar, kändisar mm. Icke att förglömma mina absoluta favoritartister som kommer spela, Weeping Willows..

Ja, det gäller allt att känna sig fin en sådan ”ståtlig” kväll, för den innebär ju även ett av mina ”icke favorit” sysselsättningar; att hålla tal. Det behöver (och ska) inte vars långt men jag är inte så stormförtjust i att hålla tal på den sortens tillställningar. Föredrag och presentationer = noll problem men tal, nej det gillar jag inte..

Nu försöka somna om så jag kan drömma om någon tjusig klänning & förtränga talet tillsvidare..

Kram