Infinite..

image
Finns det något som varar för evigt? Om man bortser ifrån tex att jorden är rund, att någon som dött förblir död och sådana saker.. Nej, antagligen inte, även om man tror det. Utveckling sker hela tiden, förutsättningar förändras och saker man kanske inte planer eller trott skulle hända händer.. Så nej, ingenting varar för evigt. Några saker som definitivt inte varar för evigt är:
1. Mina balkongblommor
2. Nagellacket på naglarna, hur många gånger i veckan ska man behöva hålla på med att fixa med naglarna?
Jag kan gå på i oändlighet men just dom två kändes lite extra relevanta i dag..

image
Har varit en sväng till Fältan och inhandlat Coca-Cola, mina armar kommer snart likna en schimpans så mycket Coca-Cola som jag ständigt dagligen släpar hem. Köpte oxå några nya balkongblommor och nej dom är inte särskilt tåliga men jag kände att jag ville fylla på känslan av en färgblinds stylade balkong. Det blev tre blå lobelior, bara jag kommer ihåg att vattna dom typ varje dag ska de väl klara sig ett tag får vi hoppas och anta. Ska strax gå ut och vattna de befintliga och sätta i de nya i balkonglådan.

image
När det är gjort är det dags för naglarna, ska vara totalt osomrig efter att ha haft rosa och röda naglar lite om vartannat den sista tiden och slog till och köpte ett lite brunaktigt. Vi får väl se hur nöjd jag blir med resultatet men kände bara för något helt annat. Hemmakväll är det i alla fall, har köpt två härliga magasin och ska oxå kolla in TV-tablån, man vet aldrig det kanske är något som är värt att se..

Enkel middag ska jag oxå fixa, har blivit bättre på att inte slarva med maten. En vecka med Pappa kommer oxå bidra till att man göds lite.. Fast på hans sätt då om man äter hemma hos honom, striktare än strikt är han. Ingen potatis, inget bröd osv, ja ni vet konceptet.

Nej, nu ut & fixa på balkongen!

Kram