Färgblind & smygtitt på höstens..

..trender. Har bläddrat mig igenom ett av mina två nyinköpta magasin. Jag börjar undra om jag helt omedvetet varit väldigt trendig med min färgblinda balkong. Tycker att trenderna för hösten visar prov på att man inte har någonting speciellt trendigt utan det är en salig blandning av färgstarka färger i olika kombinationer, glänsande material, 60-tal och lite till. Det är väl bra att man har att välja på:) Det är ju inget självändamål att vara trendig men grejen är ju att det som anses vara säsongens trender också är det som man hittar i butikerna..
Här är några exempel från magasin nummer ett (så att ni kan börja vänja er menar jag)
image
I höst ska vi vara färgstarka och sticka ut och gärna i lite udda kombinationer (läs gränsfall till färgblind i vissa fall). Passar väl i och för sig att lysa upp den regniga & trista hösten med färgglada kläder, då kanske vi blir gladare & mår bättre..

image
Glitter och glänsande ytorna, ju mer det skimrar desto bättre..
Tidningens stylist tips är att mixa de glänsande feminina plaggens med lite herrliknande kavajer och skor. Personligen kommer jag inte se ut så här i höst men även det här kan väl pigga upp en tråkig höst kan jag tänka mig..

image
Blommiga ska vi oxå vara, jag gillar i och för sig blommigt..på sommaren och kanske lite mindre hysteriskt än jag tycker att det här ser ut..

image
Sist då kommer vi till det som passerar Fru P:s kritiska modeöga 60-tal. Det gillar jag, tänk Jackie Kennedy, fast i kanske lite mer uppdaterade versioner. Så kommer nog jag se ut i höst:)

Men ni vet hur det är, man påverkas genom att se kläder i butiker och börjar till slut tycka att det man från början tyckte var urfult är snyggt. Eget exempel på det är de mönstrade sladdriga byxorna som jag tyckte var så fula, nu älskar jag dom och har tre par. Skönaste byxor man kan tänka sig är de dessutom och det är ju inte direkt ett minus.

Ätit lite middag har jag oxå hunnit med, förflyttat mig till TV-soffan och friidrotten påslagen på TV:n och tittar med ett halvt öga..

Kommer bli en tidig kväll i kväll känner jag..

Kram