Olikheter..

Det är ju både tur och intressant att vi alla är olika. Hade ju varit urbota trist och underutvecklade om man bara träffade på och umgicks med människor som var som en själv..
Bläddrade igenom Svensk Damtidning (ja, jag vet) nu ikväll och där fanns ett reportage om någon som man nog likna vid min absolut raka motsats:
image
Att bli uttråkad av shopping är för mig oförståeligt och skidor tillhör väl inte heller mina favoritsysselsättningar. Hade nog inte varit någon bra väderpresentatör på TV heller. Men en sak är säker, jag hade säkert lärt mig något nytt & intressant om jag träffade henne och vi hade säkert haft något gemensamt intresse eller annat. Så som sagt, alltid spännande att träffa nya människor. Alla kommer man inte bli inspirerad av, alla kommer man inte gilla men de flesta kommer berika en på ett eller annat sätt..

Fick ju upp två tavlor häromdagen, här är den ena som sitter på ena köksväggen. Precis som med ”hundväskan” häromveckan så är det en tavla man antingen hatar eller älskar. Misstänker att de flesta tillhör den första kategorin, men självklart inte jag. Jag tycker kor är underbara & gillar verkligen den här knäppa tavlan.
image

Pratade med Pappa i telefon ikväll (tillhör som sagt ovanligheterna, vi sms:ar oftast). Han åker ner till Marbella 29/7 – vi kom fram till en det vore en bra & kul grej om jag åker ner och passar på att umgås med bara honom. Lite Pappa & dotter tid helt enkelt. Ska gå igenom kalender och kolla flygbiljetter imorgon för det vore jättetrevligt så det bara måste jag se till att lösa på ett eller annat sätt.
Då får jag ju dessutom råda lite bot på min Marbellalängtan i en vecka eller så..

Det är bara att lägga på några extra kol så ska väl det gå att få till..

Kram