Äntligen Coca-Cola:)

Har nu varit nere i Fältan och bunkrat upp med Coca-Cola, druckit lite oxå så att jag känner mig mer normal igen:) Dvs utan koffeinbrist..

image
En lite enklare sommarbukett pryder nu öppna spisen igen, den gamla hade verkligen sett sina bästa dagar. Måste bli bättre på att snitta och ge nytt vatten osv så som en äkta husmor gör.

Hittade inga Pippi kängor, vilket jag i och för sig inte förväntat mig men däremot dom här på Rea. Saknar några enkla svarta skor som man bara kan snabbt få på och som passar till byxor, klänning eller vad man nu har på sig.
image

I övrigt blev det som planerat bara lite tråkigt kontorsmaterial inhandlat. Hur många pärmar med papper kan man egentligen behöva? Det tar aldrig slut med papper när man har ett par företag. I bland, rätt ofta om jag ska vara helt ärlig, får man lust att bara ta alla papper och kasta ner i en stor svart sopsäck och slänga bland soporna. Även om det vore skönt just då så förstår till och med jag precis hur o-skönt det kommer att bli efter ett tag så det är bara att fortsätta beta av, papper efter papper. Någon gång måste det väl i alla fall nästan vara slut på högarna..

Kram