Regn, sol & spikar

image
Sisådär 10 minuter innan kl 19.00 när Gabriel, Patrik Isaksson & Co skulle dra igång Allsången kom givetvis en regnskur modell rejäl. Som tur var så gick den över snabbt och efter ett tag tittade till och med solen fram en stund.
Det var en tapper publik för det var verkligen inte en av sommarens finaste kvällar. Vi får hoppas på bättre väder till nästa måndag när vi har Shirley Clamp på besök.

Hemma igen och tyvärr verkar inte Sigge må så bra. Han är allmänt låg och har kräkts flera gånger. Håller sig undan, vilket är väldigt olikt honom så jag måste säga att jag är orolig. Han är ju ingen ungdom direkt längre. Måtte det vara något tillfälligt och att han mår bättre igen i morgon.

image
Fick en inflyttningspresent av Tom idag, min allra första egna verktygslåda:) Så nu har jag, förvisso med Toms hjälp, fått upp två av mina tre tavlor på väggarna. Den tredje måste jag vänta lite med då det står några gröna flyttlådor i vägen. Fint blev det i alla fall med tavlorna. Den sista ska jag nog klara av att hänga upp själv..

Har ingen ro att skriva vidare, måste gå och kolla var Sigge är och hur det verkar med honom.

Kram