Mot Värmdö..

Strax dags att ge sig iväg ut mot Värmdö. Första stopp blir som sagt Byggnadsnämnden. Har säkert ringt 5 gånger i dag, hamnar i kö, du har plats nr 5 osv. Vips så är man tillbaka i växeln när man har plats nr 1. Vad hände? Väldigt snabbt påkomna och frekventa fikapauser eller vad är det för fel?

Något annat som är fel är att det ju varit lite mycket och lite mycket resande till Marbella så jag har missat ett gäng födelsedagar. Presenterna är inköpta men inte överlämnade så Konsum blir nästa stopp och skicka iväg dessa presenter så att de inte blir liggande för evigt.
image

Kan ju vara lite extra kul att få en present när man minst anar det får jag väl ha som ursäkt över mitt slarv att inte ha överlämnat dem i tid..

Byråletandet sparar jag till på onsdag har jag kommit fram till – åker ut till Fredriksborg direkt efter Konsum istället. Då hinner jag få lite tid med kollegorna och kolla runt innan Soundcheck och allt annat drar igång inför kvällens Allsång.

I morgon tisdag är hemma jobbar dag och då ska jag passa på att ha ”tvättstugan”. Någon kvällsaktivitet förutom ikväll har jag inte kommit i håg att planera in så det kanske jag ska ta tag i oxå. Gå ut och äta en kväll i alla fall, inte för Pixie dust det är jag inte mogen för ännu:)

Kram