Depp..

image
Synd att det var fel färg på tröjan bara.. Ja, ja det var i alla fall bättre än att det blev straffar. Men jag kan bara inte hjälpa att jag tycker tyskarna är så tråkiga när det gäller fotboll i alla fall.. Kanske annars också det vet jag inte för jag känner typ inga tyskar, bortsett från Ingmari då & hon är ju inte speciellt tråkig:)

image
Får trösta mig men en sista Coca-Cola (för idag INTE för evigt) och fortsätta läsa boken jag börjat på i dag som Denise Rudberg skrivit ihop med någon kille som jag vill minnas hette Hugo Rehnberg eller något i den stilen. Hennes böcker är perfekta sommarböcker, lättlästa och man känner i både Stockholmsmiljöerna och dess karaktärer..

Sedan får vi hoppas på en natt utan jo-jo sömn så att min SPA behandling får en perfekt avslutning:)

Kram