Städat & klart..

image
Nu är här städat, organiserat, upp-packat, blommor vattnade, ja allt helt enkelt (bortsett från att jag inte putsat fönstren) så nu minsann är här 98% bra. De sista 2% är ju byrån & det som fixas på måndag. Känner mig minst sagt nöjd med mig själv efter att fart runt här och fixat i ett gäng timmar. Så nu förtjänar jag att göra absolut ingenting resten av kvällen.

image
Tänker bänka mig i TV-soffan och för en gång skull titta på TV. Har inte så många kanaler, tror jag börjar med Sommarkrysset men hoppar nog över till en romantisk komedi som börjar vid 21.00. Ska poppa en stor skål popcorn också och så det självklara tillbehöret Coca-Cola och bara sitta och titta på TV.

Jag tycker aldrig att jag hittar några läsglasögon när jag behöver dem. Men nu vet jag att jag har 8 par, har lagt dem på ETT ställe så nu ska jag väl förhoppningsvis hitta dem när jag behöver dem. I morgon ska jag ta tag i posthögen som ligger och sortera upp den sedan är ordningen total i lägenheten.
Har även blivit klar med att rama in mina fotografier och sätta upp dem på tavelhyllan:) På måndag ska jag be Tom ta med en hammare och några spikar så ska jag sätta upp de tre tavlor jag har stående just nu. Ni ser, det går framåt..

David & Bella har fått en son i dag, lilla Noah. Så söt och jag antar att storebror Leon är stolt som en tupp. Leon är ju min kompis nu sedan han upptäckte Pippi tatueringen, innan dess var jag bara en totalt ointressant tant:).

Apropå Pippi så funderade jag på det när jag skulle köpa klänning till bröllopet, måste man ha en långärmad klänning så att Pippi döljs osv. Sedan kom jag fram till att nu har jag ju satt Pippi på armen av en anledning och varför ska jag då hålla på och dölja henne.. Nix, det blir ingen långärmad klänning & en väl synlig Pippi på bröllopet. Tror inte jag blir utslängd för det:)

Nu fick jag precis ett SMS med ett foto på världens sötaste lilla bebis med texten Kramar från Noah & Co. Lycka:)

image
Har varit nere i källaren och lyckats lokalisera tvättstugan också och bokat in min första tvättid. Vad är det med flerfamiljshus och tvättstugor? Det första man hittar är en lapp med en sur text om att någon tvättat utanför sin tvättid eller vad det nu var.. Alltid så i gemensamma tvättstugor, någon har inte städat tillräckligt efter sig eller något annat och så är lappkriget i gång. Att folk orkar.. Man har ju till och med läst om folk som börjat slåss i tvättstugan, då har man problem med sig själv.. Någon annan som verkar ha problem både med sig själv och uppenbarligen även med sin man är den alkoholpåverkade kvinna som försökte köra över sin man med bilen utanför Jysk i Södertälje i dag. Hon försökte inte bara en gång utan flera. Ja, jag säger då det, det är nu nästan så man börjar tro att man är normal..

Kram