Man vet att man är..

image
..en ”tant” även om man inte vill acceptera eller inse det när man tex tittar på Sommarkrysset. Varför?
1. Dels det faktum att man tittar på det
2. Att man bara vet vilka hälften av artisterna som är med är, man har helt tappat greppet om alla nya Foxes och vad det är som dyker upp och ofta försvinner rätt så snabbt igen.

Man är inte äldre än man gör sig men just det där med musiken kommer jag vara hopplöst efter med, men det får jag väl bara acceptera helt enkelt. Orkade hur som helst inte se klart Sommarkrysset så jag har nu slagit över till 3:an och en långfilm av lite tjejig karaktär. Vi får väl se om jag orkar se klart den. Är rätt trött efter dagens ”rat race” med städning, sortering och allt annat. Men om man går och lägger sig strax efter nio då måste man nog inse det hopplösa faktumet att man är inte bara en tant utan en gammal tant så jag får hålla mig vaken ett tag till:)

I morgon när jag sorterat posten och gjort nästa veckas To Do lista ska jag ha ett hemma SPA med ansiktsmask mm. Underhåll helt enkelt. Jag måste oxå försöka hitta mitt presentkort på en heldag på Sturebadet som jag fått av min goda vän Carina. Kan bara inte fatta (eller komma ihåg) var jag lagt det. Bara att leta på, någonstans finns det ju med säkerhet. Är så otroligt skönt för både kropp, själv och huvud att ha en heldag på Sturebadet eller vilket SPA som helst. Man mår otroligt bra efteråt så man borde göra det oftare än vad man gör, det är ju faktiskt väl ”investerade” pengar.

Ska nog försöka mig på en promenad i morgon oxå så får vi se vad knäet tycker om det, men det går ju bara inte att sitta inne och lite gång borde vara bra för knäet om jag går i någorlunda maklig takt.

Nu ska jag ge filmen en chans så får vi se om den är något att ha.

Kram