Ändrade planer..

image
Planen i dag var ju att åka ut till Fredriksborg men jag har ondare i knäet än jag haft de andra dagarna sedan jag ramlade så jag styr om lite i planeringen. Stannar hemma i dag och åker ut på måndag och tisdag när jag kan få bilskjuts ut. Passar på att städa lägenheten och fixa till det sista piffet så att jag kan känna mig mer eller mindre klar. Helt klar blir jag inte förrän byrån är utbytt och det är en ännu sämre ide än att åka till Fredriksborg med mitt onda knä att jag skulle gå & köpa och bära hem en ny byrå själv alltså.. Så det får vänta till måndag/tisdag när både bil och bärhjälp finns.

Däremot klarar jag nog att i sakta gemak och utan rullator ta mig ner till Fältan och handla lite förnödenheter. Tänkte slå till och köpa några goda, nyttiga juicer och minska ner lite på Coca-Cola konsumtionen. Frukt & bär ska jag också (till dig Bengt) köpa och äta mängder av så att jag får i mig vitaminer i överflöd.
image
Kommer dock inte ha någon alkohol i mina fruktdrinkar:)

image
Behöver även fylla på biblioteket med några bra böcker. Blandar gärna alla genres så att det ibland är något riktigt välskrivet och kanske någon klassiker med det som många skulle kalla nästintill skräp. Strunt samma, så länge jag uppskattar det jag läser är det bra nog och jag är helt enig med texten på bilden ovan.

Kram