Ny trend?

image
I onsdags vaknade jag 06.15, i går strax före 07.00 och nu kvart i fem.. Vad är det här?
Åtta sådär är väl ok men före fem, nej fet går bort helt. Måste se till att somna om, annars kommer jag vara helt slut vid typ åtta ikväll och då har ju fått en felvänd dygnsrytm igen fast åt andra hållet..

Det är som när man åker till USA, tidsskillnaden gör att man vaknar sådär fem varje morgon när man är där och har galet svårt att komma upp när man kommer hem. Jet lag på riktigt, mycket svårare än att åka åt andra hållet då vänjer man sig mycket snabbare och känner knappt av tidsskillnaden alls (i alla fall inte jag). Brukade kanske vara så att man var lite tidigare på jobbet varje morgon i några dagar när man kom hem men inget värre än så.

Nu åker jag mest bara mellan Sverige & Spanien och om man drabbas sv Jet lag då så är fet något annat problem tidsomställningen man har.

Igår promenerade jag fram och tillbaka till Husläkaren som ligger på Sibyllegatan. Då var det där som jag skrev om tidigare så tydligt.. Östermalm blir som en trött mindre småstad, de första butiker håller semester stängt i typ upp till 8 veckor. Fältöverstens reklamskyltar säger till och med: Vi har öppet när alla andra stänger. Parkeringsplatser som annars är typ omöjligt att hitta finns överallt – ingen är hemma utan alla har flytt stan och till sina hus i skärgården. Så här är tyst, lugnt och absolut inga köer till kassan på Sabis. Skönt ett tag men skulle bli tråkigt i längden (fast att hitta parkeringsplatser och slippa köer på Sabis hade kunnat få hälla året runt).

Nu ska jag se om jag somna om till 08.00 i alla fall..

Kram