Ibland kan jag bli galen på..

image
..spanjorer.. Ja, jag vet att jag hyllar Marbella, människorna och livet där och det gör jag fortfarande MEN vissa saker kan göra en helt galen. Man kommer överens om ett datum för en viss sak, slår knut på sig själv åtta varv, avbryter semestern och åker hem tidigare för att allt ska funka. Vad händer då – jo precis när man fått full koll på allt och äntligen kan pusta ut då kommer det ett litet kortfattat whatsapp att datumet är flyttat 15 dagar längre fram i tiden. Bara så där..
Vad ska man göra? Skrika sig hes, hota, what ever inget kommer hjälpa så är det bara. Blev så matt att jag bara tänkte att det här händer bara inte, det är inte en grej som påverkas av det här utan en hel kedja = ännu mera jobb och jag hade inte behövt slå knut på mig själv åtta gånger och prioriterat bort annat i första vändan.

Nej ingen ide att göra något just nu mer än att bara ta in det, smälta det och se om man kan komma på någon kreativ lösning.
Som tur var så köpte jag några veckotidningar när jag var ute och fixade och några ärenden så jag får ta en läspaus och vila lite (lugna ner mig med andra ord:)).

image
Såg i Damernas Värld i går att man tydligen ska måla naglarna först med heltäckande vitt och sedan lägga någon rosaaktig ton men lämna en kant av det vita kvar (så som på bilden). Ska testa det som terapi men anar att det inte är helt lätt att få det snyggt när man gör det själv. Men prova kan man ju alltid göra:)

Kram