Perfection..

image
Det ligger väl en hel del i det.. Om allt alltid varit perfekt skulle livet vara rätt så förutsägbart & trist, eller hur. Måste ju finnas utrymme för lite spontaneitet, pixie dust, bara göra vad man känner för just då, hoppa alla måsten en stund osv. Men dagens mål är däremot perfekt utförda:)
1. Antal olästa mail = noll
2. Plånboken sorterad och påminner inte längre om en taxi chaffis gamla plånbok
3. Handväskan sorterad och organiserad
Är med andra ord nöjd, nu gäller det bara att hålla det på den här nivån/standarden..

Många streck med den rosa överstrykningspennan har det blivit idag, fortsätter i morgon och ska då ta några ”surdegar” så man slipper släpa med dem över helgen.

Gick igenom Google Analtyics rapporten för Fredriksborg ikväll. All time high i antal besökare i juni = Hurra! Det syns i bokningarna, hoppas att vi slår rekordet igen i juli..

Har börjat funderingarna kring hur jag skulle vilja att de nya hotellrummen ska se ut i den nya byggnaden. Det är ju det gamla Officersbostället så det är inte jättestort men det blir i alla fall 5 rum till och till och med två stycken med badkar. Vi har ju namn på alla våra rum, namn på personer som vi har någon speciell relation till och dom inte längre finns med oss. Hittills bara släktingar som mamma, mormor osv. Samma sak kommer gäller för de nya rummen, har två namn klara och klurar på de resterande tre.. Acke & Knutte är klara och i varje rum har vi något som är unikt för den personen. I Ackes rum kommer det finnas en dosa Ettan lössnus, tror aldrig jag sett honom utan den där eviga prillan & alltid Ettans. Knutte var en mästare på att tälja träfigurer så där ska vi försöka hitta någon figur som han faktiskt gjort, det hoppas jag att vi lyckas med. Har ju lite tid på mig att komma fram till vilka de andra tre kommer bli som ska få ”äran” att få ett alldeles hotellrum uppkallat efter sig.

Nu dags att läsa lite & sedan sova min ”skönhetssömn”

Kram