Nu så..

image
Har ju haft lite problem med både mail och wi-fi men nu är det löst!! Så skönt och man kan jobba normalt igen utan att det hackar, bryts och allt vad det gör. Tids-och energi sparande helt enkelt..

image
Var ju hos husläkaren och fick mitt knä omhändertaget, det såg bra sa dom så inom ca en vecka borde det vara helt ok. Då kam jag ha sådana här jeans utan att det sticker ut ett bandage men det tänker jag inte ha ändå. Så modern har jag inte blivit ännu och kommer inte heller att bli..

Idag och ikväll är det jobba ikapp som gäller medan i morgon kväll blir det lite mer socialt och en kväll ute. Inte party kväll men en liten middag och snack..

Ska börja packa upp resväskorna i dag oxå. Kommer ju långt ifrån få plats till dess att jag fått den där extra byrån men får göra efter bästa förmåga så länge. Är ju inte så hemtrevligt att ha sina kläder i två resväskor och rota runt för att hitta det man ska ha på sig. Måste ner i källaren i dag oxå och försöka hitta någon tvättstuga så att jag kan tvätta lite oxå. Det var inte igår man bokade tvättstugan:)

Hyr ju den här lägenheten möblerad och matbordet i vardagsrummet passar inte ihop med stolarna. Stör mitt ”estetiska” sinne så jag måste försöka hitta någon passande duk så att jag får ihop det någorlunda. Får bli en uppgift för morgondagen det och så tar jag och åker ut till Fredriksborg på lördag istället för i morgon..

Det är hur kul som helst att det bokar på som bara den på Fredriksborg, så synd att de extra hotellrummen inte blev klara till den här sommaren som det var planerat. Det hade vi behövt för nu får vi säga nej till massor av gäster som vill boka.

På måndag är det dags för Allsång igen, den här gången med Patrik Isaksson som gästartist och den här måndagen kommer jag garanterat att vara på plats..

Kram