Mot doktorn..

image
Snart dags att ge sig i väg till husläkaren för koll och omläggning av mitt skadade knä. Svårt att fatta att ett så litet fall kan orsaka en så jäkla skada på knät men men det går väl över får vi hoppas:)

Sedan snabbt hem igen så kommer Kenny hit för att hjälpa mig med så att jag får wi-fi att funka. Känner mig nästan handikappad så tur att det finns hjälp att få så att man kan få ordning på det snabbt.

I övrigt är det en lång To do lista med ömsom vin och ömsom vatten som ska fixas i dag & i morgon. I morgon tror jag att det blir en sväng till Fredriksborg oxå.

Sedan måste jag fixa en ny smalare byrå än den jag har i sovrummet så att jag kan flytta klädställningen från vardagsrummet till sovrummet. Garderobsutrymmet är som sagt högst begränsat och inte anpassat efter någon som mig.. Får tillfälligt flytta ut byrån i vardagsrummet till någon av Anders gubbar kan komma & hämta den. Sedan ska någon tavla upp och sedan kan jag mer eller mindre betrakta mig som klar:)

På fredag träffar jag Aga och får lite bilder hon hjälpt mig med så då blir fotoväggen klar oxå – ni ser det går framåt.

image
Annars är det mycket upp & ner, högt & lågt på agendan. Roliga saker blandade med jobbiga saker men det är väl så det är här i livet, allt kan inte lätt & kul även om jag tycker att det skulle vara rätt skönt om det kunde vara det, i alla fall någon månad framåt eller så.. Men man ska inte klaga det finns många människor som har det oändligt svårt så det är bara att beta av listan helt enkelt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.