In the air..

Efter söndagens ”överdosering” av Cava var det helt uteslutet att ta det sedvanliga glaset champagne innan Take off i dag. Var lite extra nervös när vi taxade ut och lyfte men det gick bra. Försenade blev vi med ca 50 minuter, men värre saker har hänt. Sitter helt ensam på rad 10 = perfekt

Har passat på att göra lite To Do listor och planering så nu har jag full koll på vad som ska göras i veckan. Så bara att sätta igång i morgon.. Måste boka in en läkartid på torsdag oxå. Lovade ju den spanska läkaren att gå i morgon men det blir omöjligt att få ihop med Kalmar resan.

Har en del dater inplanerade de kommande veckorna. Nej, inte traditionella dater utan kompis varianter med folk från både förr och nu. Ska bli jättekul & ger förhoppningsvis massor av energi.
Jag ska såklart oxå fokusera på mina mål och 25 things to do i Stockholm. När jag åker tillbaka till Marbella den 29/8 kommer jag åka hem till styrelsemöten och försöka planera in så mycket andra möten som möjligt kring dem så man slipper flyga och fara så mycket. Med dagens teknik spelar det ju inte så stor roll var man sitter men man såklart inte helt sluta träffa sina fina medarbetare & andra..

Räknar med en del besök i September och oktober oxå – det är ju typ fortfarande normal sommar med svenska mått mätt då. Tänk så skönt att slippa oktober rusket:)

Sitter och hoppas att de ska ha bytt Taxfree sortimentet (taxfree är det väl egentligen inte längre men ändå). Men det är nog att hoppas på för mycket, de bytte för typ en månad sedan och lär väl behålla det sortimentet över sommaren. Inte för att jag är i akut behov av något men ändå.. Något litet piff skadar väl aldrig;)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.