Snart klar..

Väntar bara på att den sista tvätten i torktumlaren ska bli klar sedan kommer jag mer eller mindre stupa i säng:)
image

Trodde att jag hade två stora resväskor att packa i men det hade jag inte.. En stor och en liten så det har fått prioriteras lite, har dock inte prioriterat bort spanska läroboken och dess tillhörande CD.. Nu ska här börja pluggas..
Har inte blivit någon Powerwalk i dag och kommer inte bli på en vecka eller så.. Har dock en riktigt ursäkt, ramlade och skadade knät. Var tvungen att gå till läkare och har fått någon spruta och är helt bandagerad och ska inte belasta knät för mycket. Så gick det med den starten av Powerwalk, men får ta nya tag om en ca en vecka eller så.

Nu piper torktumlaren att den är klar – så nu ska den tömmas och jag direkt därefter stupa i säng.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.