Mot stan en sväng..

image
Bestämde mig efter lite velande fram och tillbaka att ta en sväng in till stan i alla fall. Lusten att laga mat till sig själv ikväll är inte överhängande så jag åker in till stan och kollar i lite butiker & äter något lätt innan jag åker hem till mitt lilla paradis igen.

Sista möjligheten på många veckor att gå och kolla i butiker, söndagar = stängt och måndag har jag fullt upp från morgon till kväll, sedan är det ju ”hemfärd” på tisdag. Vem vet, kanske jag hittar den där optimala klänningen till bröllopet och invigningen av Kalmar Slott. You never know.. Oftast brukar man ju inte hitta något när man letar efter det utan allt snyggt brukar dyka upp när man bara ska titta lite..
Men idag kanske jag har turen på min sida, vi får se.

Såg på väderprognosen att det är i princip lika varmt i Stockholm som här idag – skönt att vädret vänt, och det ser ut som om det ska hålla i sig. Stockholm är ju faktiskt hur underbart som helst på sommaren, förutsatt då att det är sommarväder..

Jag ska försöka tillämpa samma metod som igår, i säng tidigt och upp tidigt för min powerwalk. Har ju lunchdate 12.30 och lite Cava tjejsnack efter det så om det ska bli någon powerwalk i morgon är det nog säkrast att den sker innan morgondagens övriga aktiviteter. Kan ju inte ha så dålig diciplin & karaktär att jag fallerar redan dag tre, det vore ju mer än pinsamt ett behöva erkänna det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.