Blev en kort sväng..

image
Så här såg det ut på stranden när jag åkte in till stan vid 18.00. En hel del folk kvar som njöt av solen & värmen. Det är mest sådana som bor i Marbella som kommer hit och solar & badar så i morgon söndag när alla är lediga är det en väldig massa människor, vardagar relativt lugnt & skönt med lagom med folk.

image
Tog som sagt en sväng in till stan, men den blev rätt kort. Tro det eller ej men hittade faktiskt en klänning till bröllopet, extra bonus var att det är rea så den var prissänkt med 30%, sånt gillar jag:) Får ni se ett foto på den? Nix, den ska vara lika hemlig som en brudklänning ska vara.. Nej då men det gör aldrig ett plagg rättvisa att bara fotograferas rakt upp och ner och utan rätt accessoarer etc till så därför väntar vi lite med det.

Åt gjorde jag oxå, men tror att jag var så påverkad av att jag meddelat att jag kommer utan kavaljer till bröllopet så det blev lite för mycket att gå restaurang ensam samma dag som jag meddelat detta enligt mig modiga beslut. Så vad gör man då när man måste äta och inte vill äta på restaurang ensam? Jo, man går på Burger King för på sådana ställen går det alltid an att äta ensam, det är man inte ensam om.. Det är nog nästan det enda som inte är billigare här än i Sverige, fast food alltså. Ungefär samma prisnivå, densiteten är dock mycket lägre tror det finns 2-3 Mc Donalds i hela Marbella trakten. De har helt enkelt lite bättre matkultur generellt här..

Kommer nog använda en av de klänningar jag redan har på invigningen av Kalmar Slott, känns som om man kanske ska vara lite mer korrekt klädd och inte så färgglad kanske på en sådan tillställning. Den invigningen blir en salig blandning av ”kommunpampar”’ folk från Statens fastighetsverk & andra inblandade myndigheter, kändisar, leverantörer och några till. Extra glad är jag över att Weeping Willows kommer spela:)

Blir ju gärna lite stelt inledningsvis på sådana officiella invigningar, band ska klippas, tal ska hållas etc. Även jag ska hålla något kort tal men det kommer bli världsrekord kort, garanterat..

Nej, nu ska vi inte tänka mer på bröllop utan kavaljerer och tal på invigningar för då är nattsömnen förstörd..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.