VÄLDIGT tidig kväll..

Klockan är inte ens halv nio och jag känner mig hur trött som helst.. Jag som brukar vara en riktig nattuggla. Lyssna på kroppen ska man så jag går väl helt enkelt och lägger mig och läser och somnar förhoppningsvis tidigt..

image
..och vaknar då förhoppningsvis tidigt så att jag kan ta min powerwalk direkt tidigt på morgonen. Skönare när det dels inte är så varmt och dessutom nästan helt folktomt. Lördagar och söndagar brukar det vara väldigt mycket folk här på stranden i Los Monteros. Någon som inte är på stranden just nu i alla fall är Antonio Banderas, promenerade förbi hans villa som ligger ca 5 minuter härifrån och huset är igenbommat så han är inte här. Annars brukar han vara här rätt ofta, han kommer ju ursprungligen från Malaga så jag antar att han stora delar av familj & släkt kvar där. Alla här i Marbella älskar honom för att han är så vanlig. Inga divalater där inte sägs det..

Den här bilden tänkte jag spara och titta på när motivationen tryter till min powerwalk
image
Hon ser så tjurig ut och rätt har hon, man ska inte skjuta upp saker hela tiden. Det är bara att passera den där magiska gränsen, kommer inte ihåg riktigt nu men är det 21 dagar de säger att det tar att skapa en vana? Det är ju inte så lång tid så det ska man väl klara kan man tycka. Men så kommer man till ”problemen” hur gör man när man ska flyga hem och dagen efter när man flyger i väg tidigt och hem sent från Kalmar? I stället för att bestämma sig för att det inte går får man väl sänka ambitionsnivån de dagarna och kanske bara ta en jättekort powerwalk, det viktiga är nog att man gör det oavsett förutsättningar inte att det måste vara samma längd/tid som vanliga dagar när man har mer tid. Se där, då var den undanflykten undanröjd..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.