Utanför komfortzonen..

image
Har funderat fram och tillbaka på det där med en ”kavaljer” till bröllopet.. Kommit fram till att tänja på min egen komfortzon och gå själv. Känner ju trots allt en del av gästerna och kommer ändå få någon annan bordsherre än den jag har med mig säkert så:
1. Bra träning att utöka sin komfortzon
2. Jag ”slipper” ta hand om någon som troligtvis inte känner en katt på bröllopet
3. Det är mer naturligt att flirta med prästen än om man kommer med en ”kavaljer”
Det där sista hade i och för sig ingen som helst grund för mitt beslut men blir lite som en bonus kan man säga, inte för mig utan för prästen..

Kommer säkert oroa mig minst tre dagar innan över att alla ska tro att man är något slags UFO som kommer helt själv men det får jag stå ut med. Träning är bra oavsett i vilken form den utövas:) Häromkvällen åt jag ju middag ute själv igen, denna gång utan att kasta i mig maten och rusa iväg så ni ser övning ger färdighet. Jag led inte ens under middagen utan tyckte att det var rätt skönt att sitta där för mig själv. Vet många som tycker att det är jätteskönt att äta middag själv så jag kanske blir en av dom till slut (men kan i inte riktigt tro på det, kommer nog alltid att föredra sällskap på restaurangen)..

På söndag däremot ska jag vara restaurangsocial.. Börjar med lunch på Trocadero för att sedan fortsätta med tjejsnack i solen på någon uteservering. Till detta något glas Cava såklart:) Måndag kommer jag oxå vara social genom ett gäng möten och sedan åker jag till Sverige på tisdag eftermiddag.
I morgon ska jag nog ta en tur in till stan på eftermiddagen/kvällen men dagen tillbringar jag på altanen. Kan inte påstå att jag solat så mycket den här semestern, har inte haft vare sig ro eller lust att ligga och pressa. Så någon timme får det allt bli i morgon så att man får lite mer färg än jag lyckats skrapa ihop hittills.

Ska börja packa lite oxå, måste komma ihåg att boka till en extra resväska. Har ju de mesta av sommarkläderna här och 7 veckor i Sverige kräver en del kläder med sig hem. Alltid svårt att bestämma mig för vad jag ska ta med mig så det brukar typ alltid sluta med övervikt vilket jag verkligen ska försöka undvika den här gången.. Så onödiga pengar, är ju rätt dyrt och de är rätt kinkiga på Malagas flygplats..

Kanske bäst att påbörja packningen redan i morgon så att jag i lugn & ro kan välja ut vad som ska med. Har i alla fall inte 10 kg papper att släpa på den här gången som jag brukar ha så det underlättar ju överviktsproblematiken rejält..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.