Inte riktigt som planerat..

..somnade vid 21.30 och nu kl 23.40 är det andra gången jag vaknar. Skulle ju sova som en stock och vakna vid 07.00 var ju planen. Tar till mitt väl beprövade knep och skriver en liten blogg så brukar jag kunna somna om rätt snabbt..

image
Tur man inte behöver släpa fram
sådana här för att behöva skriva av sig, som man fick göra på farfars tid. Då hade det nog inte blivit några bloggar alls, men förutom Blondinbellas och några tills följare kanske det knappt hade märkts, vem vet?

image
Här är förresten mitt kontor på Lotus som jag ska ”piffa” till. Allt kommer nog inte bli klart i steg ett men lovar en före & efter bildserie så får ni se vad ni tycker..

Då provar jag att somna om igen då..
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.