4th of July

image
USAs nationaldag & nationalistiska som de är firas det som allt annat i USA i överdriven anda säkert. Har aldrig varit i USA den 4:e juli men jag kan föreställa mig det ändå:)

Här i Marbella tar vi det lite lugnare med firandet idag. Vaknade tidigt till en klarblå himmel & sol, typ som vanligt alltså. Känner oxå att det här blir en bättre dag än den i går så ytterligare något positivt.

Kommer ni ihåg att jag sett en klänning i ett skyltfönster som jag skulle kolla på för bröllop & invigning av Kalmar? Tror ni jag hittade den? Nej, inte ens jag med mitt radarminne för just klänningar kunde hitta den. De måste ha bytt skyltning annars är det nästan omöjligt att jag inte skulle ha hittat den för så stort är verkligen inte Marbellas Gamla stan. Var helt enkelt inte meningen att jag skulle köpa den klänningen.. Finns fler, men har ju som sagt i garderoben oxå.
Rött får man ju inte ha på bröllop.. Det visste inte jag en gång för sådär 15 år sedan när jag hade en röd vacker smal långklänning. Det betyder tydligen att man haft ihop det med brudgummen vilket jag verkligen vare sig haft eller hade någon som helst önskan om att signalera.. Verkar finnas hur många regler som helst när det gäller både det ena och det andra men jag tror att de sakta men säkert suddas ut. Vem orkar hålla reda på alla dessa etikettsregler nu för tiden?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.