Tunn luft..

I kväll är det verkligen tunn luft och helt vindstilla. När luften är så tunn som i kväll så ser man inte bara Gibraltar Klippan (som man alltid ser) utan även bergen längs den afrikanska kustlinjen. Magiskt vackert!

Men även om det är magiskt vackert så är det ju bara så att man har bra och dåliga dagar. I dag har jag haft en av den andra sorten, dvs en dålig dag. Men då får man helt enkelt tänka på ordspråket nedan och se till att man får en bättre dag i morgon..
image

image
Hade ju dessutom ”kaxigt” uttryckt att from idag så fanns det inga ursäkter, nu skulle det börjas motioneras och Runkeeper startas.. Men så blev det inte och inga egentliga ursäkter har jag mer än just det faktum att jag haft en dålig dag. Skulle antagligen mått bättre om jag tagit i lite och faktiskt givit mig ut ändå även om lusten till det var obefintlig. Men som den gamla schlagern med Christer Björkman sa ”I morgon är en annan dag”

När jag haft mötet med Lotus teamet, piffat till mitt kontor och kommit hem igen så har jag säkert både lust & energi att ge mig ut och börja. Behöver ju inte sätta ribban så högt, det viktiga är att komma i gång.

Tänkte att jag skulle titta på SVT Play och Allsång på Skansen, men jag vet inte vad det är med mig men jag kan bara inte titta på TV längre. Tröttnar direkt.. Det är väl i och för sig bra för man spar ju en jäkla massa tid på att inte hålla på att titta på TV och följa massa serier.. Blir en tidig kväll och som vanligt är det dags att fixa naglarna. Apropå naglar så läste jag idag att det där setet från Depend som totalförstörde mina naglar nu förbjuds. Det var alltså inte jag som gjorde något fel utan produkten är helt kass och massor av människor har fått naglarna förstörda och en del ännu mer problem.
När naglarna är fixade ska jag bunkra upp med lite Coca-Cola och fortsätta läsa min bok 50 nyanser av frihet. Behöver jag säga att jag inte kommit en enda centimeter på min 50 things to do lista, ingen bra grej att göra när man har en dålig dag..

Med hopp om en bättre morgondag!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.