Att vakna..

image
Baksidan av att bo på flera ställen och i kombination med det även resa en del är att det inte är helt ovanligt att man vaknar på morgonen och inte vet var man är.
Extra glad blir man då man slår upp ögonen och konstaterar att man är hemma i sitt eget sovrum i Marbella..

Att solen skiner, himlen blå & molnfri samt det faktum att blåsten bedarrat helt gör ju inte saken sämre. I dag ska solstolen användas!

Men innan det sker så ska Salvador hämta mig kl 11.00. Måste upp till La Canada och köpa ett gäng plastlådor, Coca-Cola, tvättmedel mm. Sedan ska jag stanna hemma hela dagen och kvällen. Det enda undantaget är att jag i dag ska sätta fart med motionen. Har inga jättestora ambitioner, det viktiga är att komma igång. Sedan får det växa på allt eftersom, men att jag skulle bli nya Martina Haag när det gäller motion/löpning är vare sig målet eller meningen. Det viktiga för mig är bara att få igång vardagsmotionen för att må bättre, inte mer avancerat än så.

Nu är det fixat oxå så att jag kan flyga hem på tisdag. Blir i och för sig lite stressigt eftersom jag måste flyga ner till Kalmar på onsdag morgon och hem igen på kvällen men så får det bli. Kommer ju vara kvar i Stockholm utan något resande ett gäng veckor efter det. Någon resa ner till Kalmar kanske det blir men i övrigt blir jag nog rätt ”stilla” i Stockholm.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.