Windy..

image
Det blåser rejält i kväll kan man säga. Vita gäss på havet och vågor som inte rullar utan rusar in mot stranden. Hemkommen från Gamla stan känns det lite väl blåsigt att sitta ute så jag har barrikaderat mig i soffan med några tidningar.

Hittade några fina saker till mitt kontor på Lotus, ska dit på möte på fredag så då får jag ”piffa” till det så att det blir lite mer Eva P helt enkelt. Åt middag på favoritrestaurangen på taket och det som sagt ensam, inte bara ensam utan dessutom helt själv. När jag tog in notan kom de första andra gästerna..
image

Promenerade runt en hel del innan jag åt och precis överallt hör man svenska och norska så ensam svensk känner man sig verkligen inte. Blev medbjuden att äta middag med ett gäng andra svenskar ikväll, känner bara någon av dem så jag valde att hoppa över det. Är ju inte direkt ”översocial” i dag, så då kändes det mest jobbigt att ”behöva” träffa massa nya människor. Nix, fick bli som planerat en kväll helt och hållet ensam.

image
I morgon ska jag boka flygresan hem, ska försöka få till det så att det funkar att flyga hem på tisdag istället för som planerat på måndag. Hade helt glömt att Marian är i Österrike den här veckan och vi skulle behöva träffas för vårt inrednings-projekt innan jag åker hem. Annars blir det stiltje i projektet till i slutet av augusti vilket inte är någon vidare bra ide, så det bara måste lösa sig på något sätt.

Vädret verkar i alla fall ta sig i Sverige och när jag kollade lite snabbt på prognosen såg det ju faktiskt ut att bli riktig sommar. Bra för alla som har semester och bra för våra verksamheter som ju inte riktigt är anpassade för kalla sommardagar & regn. Mycket fokus oxå på det nyförlovade paret och då framför allt Sofia verkar det vara i Sverige. Var shoppar hon, vem gör hennes hår och Gud vet vad det skrivs spaltmeter om. Söt är hon i alla fall och det är väl skönt att vi i Sverige blivit så ”open minded” att vi klarar av att vår prins förlovar sig, inte bara med en tjej av folket, utan dessutom en tatuerad sådan och fd dokusåpa-deltagare. Det går framåt som tur är..

Annars är det väl Almedalsveckan som kommer stå i fokus under hela den här veckan. Där kan vi också prata om utveckling under de senaste åren, nu är det ett ”måste” för hur många som helst att vara där. I morgon när alla debatterar, lyssnar på föredrag och minglar runt i Almedalen ska jag ligga i en solstol och läsa några glossiga magasin och någon bok som är så långt ifrån Almedalen man kan komma. I solstolar passar vissa typer av böcker bättre än andra, de ska vara lättlästa och lite ytliga sådär så man inte behöver tänka så mycket på vad man läser.

Har haft lite, eller rättare sagt mycket, problem med min mail den senaste veckan. Nu när jag är hemma igen och ett väl fungerande wi-fi så funkar mailen och jag har back-logg som heter duga. Bara att börja beta av, men jag tror jag spar det till i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.