Lite hjälp på traven..

image
Det är förmodligen så sant som det var skrivet men nu när man kommit upp i åren behöver man lite hjälp på traven och ett leende såklart. Fick ju en make up kurs i present som av tråkiga orsaker blev inställd då min väninnans mamma blev väldigt sjuk. Nu är i alla fall nytt datum satt till den 8 augusti och det ska både bli kul och lärorikt.

image
Kan säkert få en hel del bra tips på hur man kan trolla till det så att man känner sig finare. Men långt innan det måste jag, som jag tjatat om, få till det där med ögonbrynen. Drar mig något oerhört för det, tycker att det gör sjukt ont men får väl göra så att jag bestämmer mig för att ge mig själv någon liten belöning när jag gjort det. Att göra en tatuering är en västanfläkt jämfört med att få ögonbrynen plockade tycker jag..
Men det finns något japanskt? sätt att göra det på med någon tråd eller vad det är, får googla på det för det ska tydligen göra mindre ont.

image
Apropå tatueringar så måste jag erkänna att jag gjort en till.. En liten elefant på ena sidan av ryggen, den gjordes bara för att bringa lycka när T var sjuk och de misstänkte att han hade cancer. Så här långt verkar elefanten ha gjort nytta eftersom de inte längre tror att det är det som är ”problemet” med Ts hälsa (peppar peppar).
Men den tatueringen gjordes enbart av det skälet så några nya är absolut inte aktuella, fast lite söt är dem tycker jag ändå..

Nu är det hög tid att läsa några sidor för att sedan sova. I morgon sista hotellfrukosten innan tuschteckning & hemflytt:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.